Stel cookie voorkeur in

Wandel- of fietstocht Oetelkrabbelknutselfeest

15-02-2020

Hieronder vind je een route om alle knutselwerkjes van onze school te bezichtigen.

We beginnen onze wandeling/fietstocht vanaf het schoolplein en gaan uit het hek naar rechts richting de Vughterstraat. We steken over om meteen de etalage van groep 5 te zien bij ‘Moeders Mooiste’.
Vervolg je weg richting markt en zie bij ‘Mettrop’ aan je linkerhand de etalage van groep 4.
Dan gaan we voorbij Rituals links de snellestraat in om bij ‘Liefste fashion’ aan je linkerhand de etalage van groep 3 te zien.
Doorgaand over het pleintje/terras van Nomnom naar links, Postelstraat oversteken, het kleine uilenburgstraatje in, aan het einde gaan je rechts om aan je rechterhand bij ‘Kop & Schotel’ de etalage van groep 1/2b te zien.
We vervolgen onze weg naar ‘Hoskam schoenen’, kruisstraat 32 via de korenbrugstraat (vanuit molenstraat rechts) langs Bar-Le-Duc waar Jan uit groep 7 schittert als Peerke, aan de gevel. Links de kruisstraat in en aan je linkerhand de etalage van groep 1/2a.
dan ga je via de markt en kolperstraat naar de krullartstraat waar bij ‘Nootje’ aan je rechterhand de etalage van groep 7 te vinden is.
We lopen/fietsen door naar het kerkpleintje/amadeiroplein via de gasselstraat rechts de hinterhamerpromenade op om bij ‘Hofstede optiek’ de etalage van groep 8 te bekijken. De Hinterhamerstraat verder volgen om op nummer 136 aan je linkerhand bij ‘Monique Bloemsierkunst met Stijl’ de laatste etalage te bewonderen van groep 6.

Fijne wandeling en verwondering!