Stel cookie voorkeur in

Stadshart bij Hart van Nederland

13-11-2020

Zaterdag komt Sinterklaas aan in het fantasiedorp Zwalk, dit is te zien op televisie. Natuurlijk zal hij ook de kinderen in                             ’s-Hertogenbosch bezoeken, de komst van de goedheiligman zal te zien zijn via een film. De pieten die te zien zijn in de film, zijn verschillend. Burgemeester Jack Mikkers: “We willen allemaal het kinderfeest centraal stellen. Sinterklaas is een feest waarbij het gaat om de herinneringen van onze kinderen. Goed dat we als maatschappij zo invulling weten te geven en om weten te gaan met veranderingen die passen bij deze tijd”. In groep 3 van Kindcentrum Het Stadshart keek juf Noortje met de kinderen naar de eerste aflevering. De kinderen vonden het wel spannend maar denken dat alles uiteindelijk goed komt.

SINTERKLAAS & DE REGELNEEF

Dit jaar is er geen fysieke intocht in ’s-Hertogenbosch, maar wel een lokale Sinterklaasfilm. De film is opgenomen in de gemeente ’s-Hertogenbosch en bestaat uit 6 korte afleveringen. Vanaf vrijdag 13 november plaatsen we via deze pagina de afleveringen. Mis het niet!

De film heet ‘Sinterklaas en de regelneef’. Natuurlijk verklappen we niets, behalve dat Sinterklaas in dit lastige jaar écht even hulp nodig heeft. Hiervoor schakelt hij niet alleen zijn schoorsteenpieten in, maar met behulp van de burgemeester ook Ronald Regelneef. En wat er dán allemaal gebeurt…..

Klik hier voor de link naar de film:

Sinterklaasfilm ’s-Hertogenbosch | Den Bosch